Är vinster från Unibet, Betsson och LeoVegas skattefria

När du spelar casino, poker eller sportsbetting på nätet är det många gånger mycket att hålla reda på. Det första som händer dig som ny spelare är att du ställs inför ett erbjudande rörande en välkomstbonus. Här är det då många som stirrar sig blinda på hur stor denna är, vilket inte alls är det som gör att det spelbolag du väljer blir det optimala valet. Det som är viktigt är två detaljer. Det första är vilka omsättningskrav du får på din bonus och det andra är om du får skattefria vinster. Om du är den som gör de säkra valen av etablerade spelbolag såsom Betsson, LeoVegas eller Unibet så kommer du alltid att ha skattefria vinster vad du än väljer att spela på.
Läs mer och registrera dig hos Unibet

Unibet oddsbonus

Så ser du om det spelbolag du väljer har skattefria vinster

När det handlar om skattefria vinster så kommer detta inte att vara något som är lika för alla spelare i alla länder, utan här gäller det för de svenska spelarna att välja ett spelbolag som har sin spellicens inom EU. De två vanligaste platserna som spelbolagen har sina licenser utfärdade på är Malta eller Curacao. Nu finns det vissa som har licensen i andra länder inom EU, och naturligtvis kommer då även de att ge ut skattefria vinster till alla svenska spelare. När det gäller LeoVegas, Unibet och Betsson så kommer alla de att ha sin licens utfärdad på Malta. Vilket då säkerställer att du som svensk spelare alltid har skattefria vinster på alla spel.

Andra anledningar att välja Betsson, Unibet eller LeoVegas

Nu är det inte alla som väljer efter samma faktorer. Men när det gäller dessa tre spelbolag så finns det massor av anledningar att bli spelare. Här fungerar exempelvis allt perfekt i mobilen, där Unibet och Betsson har mobilappar medan LeoVegas klarar sig bra utan. Som sista lilla läckerhet så får du också alltid en bra bonus som nya spelare hos alla tre av dessa och därmed också en stor fördel som spelare.
Till Unibet