Få skattefria vinster med oddsbonus

Allt prat om skattefria vinster på spel kommer snart att vara ett minne blott. Detta då svenska bookmakers snart kommer att behöva ansöka om de nya svenska spellicenserna. Och då kommer alla spelare att vara garanterade skattefria vinster och en bra oddsbonus.

I dagsläget kommer naturligtvis du som inte gillar att spela hos en svensk bookmaker, vara den som ändå kan erhålla skattefria vinster. Detta kommer inte alls att vara något som blir unikt för Sverige. Det handlar helt enkelt om att du måste välja en bookmaker som har sin registrerade spellicens inom EU. I det fallet kommer det att finnas många internationella bookmakers som har sin spellicens utfärdad på Malta.

Summan av kardemumman blir att du som spelar hos en bookmaker med svensk spellicens eller ett spelbolag med spellicens på Malta. Ja, här kommer detta att ge exakt samma förutsättningar rörande dina vinster. Varför ska du då vänta och välja ett spelbolag med svensk spellicens?

Få skattefria vinster med oddsbonus

Få skattefria vinster med oddsbonus

När det gäller de svenska spellicenserna som kommer att skapas och delas ut under 2018, så finns det en klar fördel. Detta är att du fortfarande kommer att få bra oddsbonusar för sportsbetting, massor av marknader att spela på, samtidigt som du får säkerheten att spela hos en bookmaker som har fått sitt godkännande av den svenska staten. Detta kan då bidra till att spelbolagen verkar vara ett seriösare val än att spela hos en bookmaker som ligger utanför den svenska kontrollen. Två stora bookmakers som garanterat kommer att få svenska spellicenser utfärdade är Betsson och Unibet.

Unibet – Supertoto och två oddsbonusar

Om du vill vara den som spelar hos Unibet när de svenska spellicenserna kommer. Då kan du redan nu välja mellan två oddsbonusar. Här kan du få bonus på 500% upp till 500 kr eller så kan du få 200% upp till 1000 kr. Detta är kombinationsbonusar som gäller för både spel på sportsbetting och online casino. När du väljer Unibet kommer du även att kunna spela Supertoto. Detta är en klon av det traditionella Stryktipset och innehåller 14 matcher på kupongen som finns för spel varje vecka.
Till Unibet

Betsson – 1×2 och ett riskfritt spel på 1000 kr

Betsson är alltid den som ger ett stort spelutbud och sedan finner du även det som kallas för 1×2. Här finner du då den klon av Stryktipset som är mest lik originalet. Det är 13 matcher på varje veckas kupong, och det finns möjligheter till systemspel och reducerade system. Hos Betsson får du även som ny spelare en chans till en oddsbonus på upp till hela 1000 kr i ett riskfritt spel. Omsättningskravet för denna oddsbonus är enbart 1 gång till ett lägsta odds av 1,5 gånger. Helt enkelt kommer ett val av Betsson som din svenska bookmaker vara ett av de säkraste valen du kan göra.
Till Betsson