Skattefria vinster på Trav

För dig som är intresserad av att spela på trav har vi skapat en lista med de bästa travbonusarna som finns just nu. Väljer du att spela på någon av dessa spelbolag som har svensk spellicens innebär det att du får skattefria vinster på trav.

Spela på trav och vinn skattefria vinster

SpelbolagTravbonus
Betsafe casinobonusBetsafe ger dig 100% travbonus upp till 500 kr.
Betsafe travbonus
LNordicbet travbonusHos Nordicbet får du 100% travbonus upp till 500 kr.
LeoVegas travbonus
Unibet travbonusUnibet ger dig 100% travbonus upp till 100 kr vid första insättningen.
Unibet travbonus

Vinn skattefria vinster när du spelar på trav

Alla spelbolag med svensk spellicens erbjuder idag skattefria vinster på trav. Det är dock inte alla spelbolag som har valt att lägga till trav och galopp sitt spelutbud. Några spelbolag har däremot valt att satsa stort på trav och därmed på allvar utmana ATG om de svenska travspelarna. Bland dessa spelbolag kan nämnas Betsafe, Nordicbet och Unibet. Här kan man spela på trav till bättre odds än hos ATG om man tittar på plats och vinnarspel. Även Dagens Dubbel spelar man med fördel hos någon av dessa spelbolag då oddsen helt enkelt blir högre.

Vill man spela poolspel så är det fortfarande ATG och deras V75 som gäller.

Är ATG och v75 vinster skattefria?

Ja, alla vinster från spelbolaget ATG är skattefria. Det betyder även att den som spelar på V4, V5, V64, V75, V86, Harry Boy eller något av ATGs andelsspel ger skattefria vinster. Anledningen till att vinster är skattefria är att ATG har en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Så länge de har en licens kommer vi svenska spelare inte behöva betala skatt på våra vinster.

ATG däremot behöver betala 18% skatt till svenska staten för att få lov att bedriva spel i Sverige. Detta påverkar inte oss spelare på något sätt.

När behöver man betala skatt på sina spelvinster?

Skulle man som svensk spelare välja att spela hos ett spelbolag utan svensk licens skall man betala skatt på sina spelvinster. Detta tas upp i deklaration som inkomst av kapital och skattas då med 30%. En spelvinst på 1000 kr skulle alltså innebära 300 kr i skatt. Men detta gäller alltså bara om man väljer att spela hos ett spelbolag utan svensk spellicens. Alla de spelbolag och travsidor vi tipsar om har en svensk spellicens och ger därmed oss spelare helt skattefria vinster!